Nadat de rook is opgetrokken

 

Hey allemaal!

Geweldig dat jullie allemaal aanwezig waren bij Meet-the-Mavericks! Dat maakt het verschil. ik besef me steeds meer dat 50% van het succes komt door alle ontmoetingen en door de interessante vragen die jullie stellen. Ik hoop ook dat jullie elkaar na dit event elkaar eens opzoeken. En als je wil dat ik eens een borrel of een etentje organiseer zonder spreker, dan doe ik dat heel graag. En de factuur zien jullie als het goed is deze week verschijnen.

 

Belangrijkste info

 

Linkedin groep

Hieronder is de link naar de linkedin groep. Ik zou het heel erg gaaf vinden als je tenminste met 1 andere maverick koffie gaat drinken! En als je met mij wil delen wat daaruit is gekomen vind ik het heel leuk om te horen.

Naar de Linkedin groep

 

 

Deelnemerslijst – pdf

Deelnemerslijst

 

 

Evaluatie

Willen jullie alsjeblieft de evaluatie invullen? Het helpt ons om het volgende event nog mooier te maken!

Evaluatie

 

 

Helpen met het boek –  wat moet erin?

Voor wie geïnteresseerd is in het boek: wat moet er echt in? wat zijn de onderwerpen die ik echt moet behandelen?

Ik help je met het boek!

 

 

Wil je meer met School of Mavericks doen?

Meer Mavericks