eenmalig event

Authentiek zijn en toch impact hebben

Ontdek met gelijkgestemden hoe jij effectiever impact hebt in je organisatie, terwijl je juist authentiek blijft

Huiskamer live sessie

Schrijf in:
Huiskamer live sessie
 • di 12 juli 2022
 • 10:00 - 16:00
 • Weesp (precies adres volgt na inschrijving)
 • EUR 79,- excl btw (EUR 95,59 incl)
 • Inclusief lunch
 • Makkelijk bereikbaar met auto en trein
 • Max 4 deelnemers

Online sessie

 • do 14 juli 2022
 • 20:00 - 22:00
 • via Zoom
 • EUR 24,- excl btw (EUR 29 incl btw)
 • Max 10 deelnemers

Stop met strijden,

Start toonaangevend te zijn

Je hebt een kritische blik, je ziet het vanuit een ander perspectief, bent veel meer sensitief, je hebt een ander moreel kompas, je loopt met de vraag rond: waarom doen we het op deze manier. Of je hebt alles gewoon 6x sneller door.

Kortom: Sommige mensen denken anders dan de kudde. Dat is waardevol, maar ook lastig.

Velen lopen hierin vast. Zonde want je hebt iets te brengen. Neem leiderschap over wat jij te brengen hebt.

01

Delen

Ontmoet gelijk gestemden en krijg ruimte om je verhaal te delen.

[Uitgebreider delen bij de live sessie, korter bij de online sessie]

02

Herkenning, erkenning

Krijg perspectief en woorden voor je dagelijkse worsteling, waardoor je grip op krijg. Ontdek dat je niet de enige bent - samen sta je sterk.

03

Onder de motorkap?

Bespreken onderliggende (sociale) dynamiek, waardoor wordt je gedrag veroorzaakt en welke effecten hebben je gedag?

04

Werkvorm onderzoek krachtenveld

Met een mooie werkvorm gaan we onderzoeken hoe jij in de wedstrijd zit, en met welk krachtenveld je te maken hebt, en wat er van je gevraagd wordt.

[Alleen bij de live sessie]

05

Strategiën

Wat zijn mogelijke effectieve strategieën? Hoe positioneer je jezelf? Welk ongemak heb je te verdragen, welke potentie kan je inzetten?

Ontmoet Peter

Peter, de oprichter van School of Mavericks gelooft dat iedereen op werk iets bijzonders te brengen heeft. Zeker originele denkers. Wanneer het je lukt om met jouw inbreng waarde toe te voegen haal je voldoening uit je werk - met twinkelende ogen als gevolg.

Dit ontdekte Peter ook zelf bij Rabobank, waar hij vol verwondering de kerdietcrisis meemaakte, vastliep in ‘hoe het nu eenmaal ging’. Hij nam een sprong in het diepe, en gooide het roer om door bij strategie en innovatie zich volledig tot bloei te komen. Vanuit zijn achtergrond als organisatie socioloog, richtte hij zich de vraag: waar komen doorbraken vandaan in een organisatie. Met het antwoord: mensen met een drive die zien hoe het beter kan, dus mensen met twinkelende ogen. En die tegelijkertijd een goede balans weten te houden tussen volledig authentiek zijn en verbinding maken met de organisatie.


Met dit thema is hij verder gegaan buiten de Rabobank, en heeft hij sinds 2014 honderden mensen getraind. Hij heeft gewerkt met teams en directies van startups, gemeentes, MKB spelers tot grote corporates, en vooral met professionals die zien dat het anders kan. Peter heeft een scherpe blik, en biedt een verfrissend perspectief hoe je krachtig anders kan zijn in een organisatie, en helpt je stap voor stap jezelf opnieuw uit te vinden zodat je authentiek krachtig impact hebt.