Download de eerste tool van een Maverick:

Disruptive Mindset in 7 stappen.

Waar kunnen we dit onmisbare E-Book naar toe sturen?

Leer 10x groter denken & innoveren.

Wringt het binnen jouw organisatie, zie je veel meer potentieel in jezelf, maar ook voor de organisatie? Wil je het verschil maken? Kan het en moet het heel anders? Lukt het niet meer op de oude vertrouwde manier? Is er behoefte aan een grote shift? Hoezo kunnen alleen startups disruptief innoveren? Jullie kunnen dat ook!

 

Nuttige tool in jouw arsenaal

De School of Mavericks is dan hier om je verder te helpen. En hier kan je gratis de eerste hulp al krijgen. Als je een impactvolle Maverick wil zijn, zal je om obstakels heen moeten kunnen denken, buiten bestaande grenzen, je moet mensen kunnen uitdagen. Maar dan moet je dat eerst ook zelf kunnen. Groot denken, niet 10% maar 10x groter, en kom met onverwacht krachtige oplossingen. Met de 7 eenvoudig toe te passen stappen in dit pdf, lukt dat heel makkelijk. Het is een nuttige tool die in jouw arsenaal als Maverick niet kan ontbreken.

 

Wat staat er in het E-Book?

In dit pdf vind je een simpel en krachtig stappenplan om te leren denken in onbegrensde mogelijkheden. Het is als volgt opgebouwd:

  • Als eerste een introductie door Jeroen de Haas, CEO van Eneco, over innovatie binnen grote organisaties.
  • Het tweede gedeelte bestaat uit de korte weergave van de reis van een impactvolle Maverick. Wat zal je allemaal tegenkomen als jij opkomt voor jouw ideeën? Waar moet je je op voorbereiden?
  • Daarna volgt een korte uitleg over mindset en waarneming. Als je goed begrijpt hoe die werken, dan kan je er nuttig gebruik van maken.
  • Een meteen toe te passen krachtig 7-stappenplan om in de Disruptive Mindset te komen. Als je alleen de stappen wil lezen, dan moet je meteen scrollen naar bladzijde 8. Veel leesplezier!

 

Download Disruptive Mindset in 7 stappen

Vul hieronder (of hierboven) je e-mail en naam in en download het E-Book in 7 stappen naar een onbegrensde mindset. Onmisbare mindset voor een Maverick. om groot te denken en slimme oplossingen te bieden. Als je het download ontvang je meteen ook eens in de twee weken een update van het Maverick-Ontdekkings-Blog