Loading...

Gratis Masterclass Disruptive Mindset

Leer effectief voorbij de status quo denken zoals Elon Musk en andere grote vernieuwers

 • Masterclass Disruptive Mindset
 • 26 september 2017

 • Van 16:00 – 21:00 (inclusief avondeten om 18:00)

 • Inclusief daghap
 • B. Amsterdam. Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam
 • Gratis! Normaal 495 EUR. Je betaald voor het avondeten, zaal en materiaal 37 EUR Excl en je krijgt de masterclass gratis. We vragen je wel één persoon mee te nemen die zich ook zelf aanmeldt en zelf ook betaalt voor zijn eten, zaal en materiaal.

 • Zie het als een etentje met gelijkgestemden uit andere organisaties – en een gratis zeer inspirerende masterclass als voorafje en toetje

 • Voor gretige professionals en managers die werken in middelgrote tot grote organisaties, die zien dat dingen zijn vastgeroest en daar verandering in willen brengen.

 

Schrijf je in! ==>

Bevrijd jezelf!

bevrijd jezelf van “dit is hoe we het nu eenmaal doen”

Hoor jij ook regelmatig ‘dit is hoe we het nu eenmaal doen hier’?

Breek hier doorheen met de Masterclass Disruptive Mindset.

Leer in een aantal praktische stappen uitdagingen radicaal en vernieuwend aan te pakken. Hier leer je de aanpak die gebruikt wordt in de meest innoverende bedrijven zoals Google X Labs en door Elon Musk van Tesla.

De Noodzaak –

De noodzaak is daar! Traditionele business modellen worden met versnellend tempo gedateerd, er staan maatschappelijke oplossingen die schreeuwen om een nieuwe aanpak. Er is dus behoefte om echt te innoveren, om echt die grote slagen te maken. Meer over grenzen heen te kijken. Meer samen te werken. Met meer passie en bevlogenheid. Transities, transformaties, kantelen, innoveren.

Leiderschap en mentaliteit voor echte doorbraak

Hiervoor is leiderschap nodig, van iedereen, en vooral van jou. En leiderschap gaat tegenwoordig niet over positie, maar over beïnvloeden. Dit gaat over mentaliteit en ideeën. Het gaat erover dat jij jezelf en anderen in de juiste mentaliteit en mindset krijgt. Pas dan gaan ze de nieuwe ideeën omarmen. Disruptive Mindset is cruciaal, omdat je hiermee oude patronen en oude denkwijze kan doorbreken. Met een Disruptive Mindset laat je nieuw licht schijnen op de huidige situatie. Met de Disruptive Mindset ontdek je nieuwe betere oplossingen en boor je een onontgonnen potentieel aan.

Einstein zei het al: “You cannot solve a problem with the same level of thinking that created it in the first place”.

Wat leer je?

 • Je ontdekt de 3 redenen waarom mensen vast blijven zitten in de comfort zone en daardoor ook in de status quo.

 • Je ontdekt krachtige tactieken om vrij te breken uit de status quo en de comfort zone.

 • Je leert hele praktische aanpak om oud denken te doorbreken. Je leert voorbij je de huidige kaders te denken. Je leert oplossingen te ontdekken die veel meer resultaat geven, maar tegelijkertijd minder moeite kosten.

 • Je krijgt 7 praktische eenvoudig toepasbare stappen om in elke situatie het disruptieve denken toe te passen. Je wordt hierbij niet geremd door “hoe het hoort”, of “hoe het nu eenmaal altijd hier gaat”.

 • Je krijgt gegarandeerd een boost in energie en ideeën.

Gratis Masterclass Disruptive Mindset

Wij willen aan bijdragen aan meer Mavericks in organisaties. En daarom geven wij onze meest succesvolle workshop nu weg! Het is de masterclass die we al vele keren gegeven hebben. Zoals in-Company aan de financiële top van FrieslandCampina, de directie van NS en Eneco,  Legal department van ING.

We geven deze masterclass gratis om juist de vernieuwers te bereiken, de mensen met lef, de mensen die zelf op zoek gaan naar nieuwe inzichten en net wachten tot hun directie of management met een opleiding komt. We zijn op zoek naar meer mensen zoals jij en vragen je die dan ook mee te nemen.

Daarnaast vragen we je ook om de kosten te delen van materiaal, ruimte en eten.

Wat zeggen anderen?

Ivo Thijssen

Ivo Thijssen – Supervisor Autoriteit Financiële Markten

“De Masterclass Disruptive Mindset is een meesterlijke middag. Regelmatig vraag ik nog aan collega’s ‘wat als het 10x zo snel moet’? Dat gaat waarschijnlijk nooit meer weg. Daarnaast volden we ons na de masterclass echt een team! Nou waren we slechts individuen van verscheidene organisaties die niets met elkaar te maken hebben. Maar stel je voor wat het had gedaan voor ons als we wel een groep collega’s waren geweest!

Disruptive denken kunnen we allemaal. We hebben alleen aangeleerd dat voor ons te houden. De Masterclass geeft je het inzicht van de waarde van disruptive thinking en het zelfvertrouwen om dat naar buiten te brengen.”

 

Jeroen-de-Haas

Jeroen de Haas – CEO Eneco

“Wat Peter Clausman doet is op onnavolgbare wijze ons helpen in de zoektocht naar Mavericks, in onszelf en in anderen. Hij kent grote organisatie “from inside” en kent de uitdagingen. Hij volgt technologische, maatschappelijke, sociale en marktontwikkelingen. Maar hij is vooral zelf een Maverick en is als geen ander in staat om de Maverick naar boven te halen in ons als leiders van ondernemingen.”

 

Dianne GeerdsDianne Geerds – Innovatief Adviseur Medezeggenschap en Werkgeverschap at Gemeente Amsterdam

“Ik deed de masterclass Disruptive Mindset uit pure nieuwsgierigheid. Maar het opende mijn ogen en dat had ik niet verwacht. Ik ontdekte dat als je iets ziet wat je wilt verbeteren, die mogelijkheid er echt is en je dat zelf kunt organiseren. Dat doe ik nu volop en ineens voel ik me ‘in the lead’ in mijn baan, maar ook in mijn persoonlijke leven.”

Wat anderen zeggen over School of Mavericks

Speciaal voor professionals in organisaties die:

 • meer ruimte willen hebben voor hun initiatieven

 

 • meer impact willen maken

 • minder tegenwerking en frustratie van interne politiek of mensen die ‘het’ niet begrijpen

Pak deze kans!

En dit is je kans om hem ook eens mee te maken: de Masterclass Disruptive Mindset. Normale prijs is 495 EUR en nu gratis! (nou ja, we vragen je te delen in  de kosten van de zaal, eten en cursus materiaal… EUR 37,-). De masterclass is kostenneutraal. Ik win er niet op, ik verlies er niet op.

En waarom delen we hem? Om een paar redenen.

Ten eerste omdat het mijn missie is om een zo groot mogelijk publiek te inspireren om weer groot te denken, en los te komen uit oude patronen die niet meer werken. Zie het als een avondje uit waar je voor je avondeten betaald en geïnspireerd naar huis gaat.

En ten tweede omdat dit een prachtige mogelijkheid is om laagdrempelig kennis te maken met de School of Mavericks. Er zijn altijd mensen die geraakt zijn samen met de School of Mavericks de weg willen bewandelen. Ik hoop met hen een mooie reis te maken.

Schrijf je in! ==>

Programma

Het programma van het evenement ziet er al volgt uit:

15:30 – 16:00 Inloop

16:00 start Masterclass

18:00 Avondeten

18:45 Vervolg Masterclass

21:00 Einde Masterclass

Wat gaan we doen?

In deze masterclass word je met je neus op de feiten gedrukt, hoe wij ons denken beperken.

Je leert om de beperking van je af te schudden en in hele praktische stappen hoe je groot en vrij kan denken. En je ervaart wat er dan opeens mogelijk wordt!

Je leert hoe jij niet met heel veel moeite 10% groei kan realiseren, maar 10x grotere prestaties kan neerzetten.

En niet door 10x harder te werken of 10x efficiënter te worden in het zelfde trucje. Nee.

We laten je eenvoudig tot een nieuw ‘level of thinking’ komen.

 

Voorbij de zogenaamde beperkingen die we veelal onszelf opgelegd hebben.

 

We passen het meteen toe op de situatie waar je nu inzit.

 

En daarnaast geven we je tools en tips mee om op elk gewenst moment weer in deze mindset terug te kunnen komen.

En hij is gratis??? -we vragen je wel de kosten te delen en andere een gunst!

Het is onze missie om meer mensen in organisaties te laten opstaan voor de mogelijkheden die ze zien. Om meer ogen te laten twinkelen. Om zoveel mogelijk medewerkers de grootste versie van zichzelf te ervaren in hun werk. Dat doe je niet met dure trainingen waar ze niet van hun baas naar toe mogen.

Dit doen wij door makkelijk toegankelijk te zijn.

We hebben ook nog veel meer te bieden, als je echt serieus bent in je eigen ontwikkeling. We willen je wakker maken voor de potentie die in jou schuilt. En we willen graag laten zien welk verschil wij kunnen maken en welke waarde wij kunnen leveren in slechts één avond.

Zodat jij weet dat wanneer jij echt wil gaan werken aan impact, dat je op ons kan vertrouwen.

Daarnaast: Niet iedere medewerker heeft budget voor dure leiderschapstraining. En we doen dit ook juist voor mensen zonder budget en met een wil om te vernieuwen. Je bent meer kwijt als je een avond uit eten gaat en een filmpje pakt.

Daarnaast is dit voor veel managers een goede manier om eerst te testen of dit iets voor je team of organisatie is.

We willen zoveel mogelijk mensen in organisaties laten opstaan, dus zoveel mogelijk mensen groot laten denken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want jij kent vast mensen zoals jij. Die ook groter willen denken en de status quo uitdagen.

Daarom vragen we je deze masterclass te delen met mensen die dit graag willen of kunnen gebruiken! Je kent ze vast!

Dus, als onderdeel van de lage prijs vragen wij je:

      • Nodig 5 vrienden / collega’s uit door deze pagina met hen te delen.
      • Neem er daarvan in ieder geval 1 mee. (Die persoon schrijft zich ook gewoon in)
      • Bonuspunten voor zij die ook een paar mensen uit andere organisaties meenemen.

Normaal vragen we 495 EUR p.p. voor deze workshop. Nu vragen we je alleen de kosten voor locatie/eten/materiaal van 37 EUR (excl. BTW) met ons te dragen.

Zie het als een etentje

met gelijkgestemde vernieuwende professionals uit andere organisaties

– en een gratis zeer inspirerende masterclass als toetje

Schrijf je in! ==>

Je-loopt-geen-risico garantie:

Mocht je komen naar de Masterclass en het voldeed niet aan je verwachtingen, dan krijg je je geld volledig terug, inclusief gemaakte kosten voor vervoer.

Mocht je overhoop niet kunnen? Je kan je gratis afmelden tot 5 werkdagen voor aanvang van de Masterclass.

Meld je je later af? Dan krijg je geheel kosteloos toegang tot de volgende Masterclass.

Wil je er alvast meer over weten?

* verplicht veld