Voor wie

Professionals, managers en leiders die zich inzetten voor

verandering, vernieuwing en ontwikkeling in hun organisatie

-

en wel een boost in hun impact kunnen gebruiken

Onderwerpen en data

Elke sessie steeds op vrijdag van 10:00 - 11:00

(uitzondering 8 en 22 dec zijn donderdagen)

  • 8 dec '22: Motivatie van anderen - Willen ze wel? Hoe zie je dat? en hoe zorg je dat ze wel willen?

  • 22 dec '22: Motivatie van anderen - Willen ze wel? Hoe zie je dat? en hoe zorg je dat ze wel willen? (2e mogelijkheid)

  • 6 jan '23: Framing - Door het anders te zeggen luisteren ze wel.

  • 20 jan '23: Jezelf in de weg zitten - Waardoor maak je het jezelf moeilijker dan nodig is en hoe los je dat op? Over machtlijnen, momenten van groei en overlevingspatronen.

  • 3 feb '23: Alles altijd op jouw schouders - Als jij de verandering in je eentje moet trekken

  • 17 feb '23: Gedrevenheid en Frustratie - Hoe houd je ze in balans? Hoe blijf je gedreven zonder op te branden?

Inschrijven

Vul je gegevens in en kies je gewenste datum.

De sessies zijn gratis.

Als je meerdere sessies wil bijwonen, dan kan dat. Kruis dan meerdere sessies aan.

Ik ga akkoord met het cookiebeleid en de privacyverklaring van School of Mavericks

Privacy verklaring: Je gegevens zijn veilig, we delen ze niet, verkopen ze niet, want we houden ons aan de Privacywetgeving en houden zelf ook onze eigen privacy. Je kunt je op ieder moment afmelden via de link onderaan elke mail. Privacyverklaring

Ontmoet Peter

Peter werkt sinds 2014 met leiders en professionals die de status quo willen verleggen en hun impact willen vergroten. De eerste jaren na 2014 werkte hij met name op het vlak van persoonlijk leiderschap. In dit werk zag hij in dat persoonlijk leiderschap alleen niet voldoende is om het beste in een team of organisatie naar boven te halen. Teamontwikkeling en teamdynamiek zijn cruciale sleutels om de potentie van een team los te krijgen en daadwerkelijke de status quo te ontstijgen.

Sinds dit inzicht begeleidt Peter niet alleen individuele professionals maar ook teams, om hen te helpen bewust het proces van teamontwikkeling aan te gaan, en daardoor veel effectiever en doelgerichter te werken. Het is prachtig om teams op te zien bloeien waar effectieve samenwerking leidt tot 1+1 < 2.

Op jonge leeftijd begon hij als trainer en coach van hockeyteams, later zette zijn ervaring met teams door met klimmen in de bergen. Na zijn studie sociologie heeft hij jaren bij Rabobank gewerkt, onder andere in het Strategie en Innovatie team. Hier werd hij doordrongen van de kracht van professionals die zien dat het anders kan en teams met twinkelende ogen. Dit zag hij als cruciale ingrediënten om vooruitgang te boeken binnen organisaties.

Sindsdien heeft hij zich met School of Mavericks toegelegd op professionals en teams die het verschil maken. Hij heeft mogen werken met directies van o.a. Eneco, NS, Greenchoice, vele teams van gemeentes (waaronder Rotterdam en Eindhoven). Hij werkt veel met teams in complexe technische of bureacratische omgevingen, waar meestal een geschiedenis is.

Peter is op zijn best in interactie - hij duidt waar team of persoonlijke processen in de knel komen en helpt deze met aandacht stap voor stap te ontknopen zodat potentie vrij komt.voor stap jezelf opnieuw uit te vinden zodat je authentiek krachtig impact hebt.