Persoonlijk strategisch advies 2018-01-06T20:34:31+00:00

Persoonlijke Strategisch Advies

Voor veelbelovende medewerkers heeft School of Mavericks speciaal Persoonlijk Strategisch Advies.

Persoonlijk Strategisch Advies is één-op-één begeleiding gericht op het vergroten van de impact van een medewerker.

Het is exclusief advies/coaching gericht op jouw persoonlijke uitdagingen die je tegenkomt als Change Agent / Maverick / Vernieuwer. Door de support zet je jezelf weer op scherp, boor je weer je inspiratie aan, pak je weer de juiste koers op. Het kan zijn dat je even vast komt te zitten, of juist een cruciaal groot project hebt, wat je succesvol wil afsluiten. Dan krijg je met het Persoonlijk Strategisch Advies precies de hulp die je nodig hebt.

Wij werken alleen maar met mensen in wie we geloven.

 

School of Mavericks

School of Mavericks steunt medewerkers in organisaties die het verschil (willen) maken.

Met deze steun kunnen de medewerkers tot hun volle potentie komen en waarde leveren, en tegelijk meer voldoening, energie en werkplezier ervaren. Deze medewerkers vormen de sleutel voor een flexibele, innoverende organisatie die in sterk veranderende tijden consistent relevante waarde weet te creëren.

Mensen is het belangrijkste goed wat organisaties hebben. Zij maken de organisatie, bepalen de kwaliteit van geleverde diensten. Een organisatie heeft medewerkers nodig die leiderschap tonen.

Zeker in zware tijden is een organisatie aangewezen op medewerkers die het lef hebben om hun kop boven het maaiveld uit te steken, om te gaan staan voor de visie waar zij in geloven. Zij durven de status quo te bevragen en een nieuwe lijn te ontdekken en te volgen. Vervolgens moeten zij ook het leiderschap tonen om deze nieuwe lijn op een goede manier in de bestaande organisatie weten te borgen.

Zij ontdekken en integreren de nieuwe lijn die de organisatie naar een nieuw niveau kan tillen. Deze mensen zijn de Mavericks. En zij hebben voor dit waardevolle werk af en toe steun nodig.

School of Mavericks geeft deze steun.

 

Combinatie coaching en advies

Persoonlijk Strategisch Advies is een combinatie van coaching en advies.

De coaching focust zich op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, impact en effectiviteit. Een belangrijke stap is het ontdekken en helder formuleren van de persoonlijke missie. Hierdoor kan de medewerker weer volop in zijn kracht komen staan.

Het advies richt zich op het slagen van een succesvol opzetten of realiseren van een werkgerelateerde (innovatie)project of traject.

De snelste manier van ontwikkeling is wanneer een live case gekoppeld is aan feedback. Coaching heeft pas zin, wanneer je ook bezig bent met een wedstrijd. Daarom is een Persoonlijk Strategisch Advies traject bij voorkeur gekoppeld aan een project, opdracht of missie.

Door deze koppeling versnelt de groei van de medewerker en vergroot tevens het succes en impact van het project.

Persoonlijk Strategisch Advies bij voorkeur een traject. Losse interventies bieden onvoldoende context en duurzame doorbraken worden pas in langere trajecten gerealiseerd.

 

Doelstellingen

De hoofddoelstellingen van dit Persoonlijk Strategisch Advies:

 • behalen van de doelstellingen van het (innovatie)traject waar de medewerker verantwoordelijk voor is
 • vergroten impact en succes van het (innovatie)project de medewerker verantwoordelijk voor is
 • het creëren van een beweging in de organisatie
 • groei van persoonlijk leiderschap van de medewerker
 • vergroten van organisatorische sensitiviteit van de medewerker
 • vergroten van de impact van de medewerker

Bovenstaande doelstellingen zijn voorbeelden en worden voor elk advies op maat gemaakt.

 

 

Volledig Traject

Een volledig traject duurt minimaal 3 maanden. Een traject van 3 maanden ziet er als volgt uit:

 • Coach is Peter Clausman
 • Het traject heeft een duur van drie maanden.
 • Na drie maanden is volgt een evaluatiemoment, hierin kan worden besloten om een volgend traject van drie maanden in te gaan.
 • Het is mogelijk een een pauze in te lassen van één maand voor vakantie. Deze maand telt/tellen niet mee in de duur van het traject, het traject blijft effectief 3 maanden, alleen dan verspreid over 4 maanden tijd.
 • per week is er 1 contact moment en/of coaching sessie van anderhalf uur op een van te voren afgesproken tijdstip.
 • Cliënt heeft recht op 4 uur per maand hot-line hulp. – m.a.w. bellen op een moment dat er ondersteuning nodig is (t.w.v. € 1.800,-)
 • Naast de sessies zelf zal de coach sessies voorbereiden en mee helpen denken in het project
 • Cliënt heeft gratis toegang tot Meet-the-Maverick events (waar andere innovators en Mavericks hun persoonlijke ervaringen en tips delen, t.w.v. € 200,-)
 • Eén maal 50% korting op Peter Clausman als spreker (t.w.v. € 1.000,-)

Prijs

Per traject van 3 maanden

€ 3.970,- excl BTW

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

 

Wat zij zeggen::

Blanche Beijersbergen van Henegouwen

Sr. Communcation Advisor, Eneco

foto-blanche-rond“Bij Peter kan ik zonder kronkelgedachtes en barrières van gène mijn eigen taal spreken. De taal van mijn hart en verbeelding. Het is een verademing om op dat niveau een gesprek te kunnen voeren. Tijdens zo’n gesprek begeleid Peter je naar plekken waarvan je wel wist dat ze bestonden, maar die je nog nooit van die kant bekeken had.

Peter laat een prettige ruimte over, waarin je zelf op onderzoek uit kunt gaan. Maar op het moment dat je hem er over wilt vertellen of je vragen hebt bij datgene dat je ontdekt hebt, is hij direct weer een reisgenoot in je avontuur. Peter is haarscherp in het vertalen van de taal van het hart naar de taal van de organisaties. Peter loopt even een stukje met je mee, in een wandeling waarin hij even veel van jouw wil leren als jij van hem.”

Katrien Wijsman

Innovation & Sustainability, SHV

Katrien Wijsman“In slechts een uurtje koffie drinken heel vroeg in de ochtend in Amsterdam Oost heb ik door Peter nieuwe invalshoeken gekregen in de benadering van innovatie in een multinational.

Peter bezit de krachtige eigenschap een complex verhaal vlug tot de essentie te kunnen brengen door middel van een simpele tekening of vergelijking met herkenbare sociale situatie.

Hierdoor wordt iets in heel korte tijd ineens glashelder voor een breed publiek.”