Maverick Coaching

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding voor transformatie en krachtig persoonlijk leidershap

Voor wie

Je bent een professional, manager of directeur die meer in lijn wil werken met je echte drive. Daarnaast wil je deze drive vormgeven in je werk. Dit betekent dat je een stap in je ontwikkeling te maken hebt, zodat je op hoger niveau van complexiteit toch bij jezelf kan blijven en vanuit daar toonaangevend bent en impact hebt.

Je wil in dit proces geholpen worden met helderheid, discipline, richting, scherpte en verdieping.

Het resultaat is dat je net als andere deelnemers na het traject authentieker bent en krachtiger persoonlijk leiderschap laat zien.

Doel en Aanpak

Het doel is afhankelijk van de ontwikkelingsvraag.

We starten het coaching traject met het helder definiëren van een ontwikkelingsvraag.

Vanuit daar bekijken we gezamenlijk wat de nodige stappen zijn om de vraag op te lossen.

De ontwikkelingsvraag vindt meestal de oplossing in:

  • Het ontdekken en neutraliseren van machtlijnen (m.a.w. patronen waardoor men steeds vastloopt/geen impact heeft),
  • Het helder krijgen van de ‘intention’ -de why van iemand-,
  • En het uitdenken en uitvoeren van een plan om ruimte voor die intention te krijgen.


Werken aan een Gericht Vraagstuk

We starten altijd met het helder krijgen van het jouw vraagstuk en doel. onze aanpak om jouw vraagstuk op te lossen valt meestal onder een van de volgende categoriën:

ONTDEKKEN & NEUTRALISEREN MACHTLIJNEN

ONTDEKKEN JOUW BEDOELING

WERKEN VANUIT JE BEDOELING

TRANSITIE NAAR VOLGENDE STAP

LEIDING GEVEN AAN (VERANDER) TRAJECT

Begrijp hoe je zelf het grootste obstakel en sleutel bent om vol energie impact te hebben. Kom weer in een positieve flow.

Krijg helderheid in wat jouw diepere drive is. Ontdek jouw 'why' in de woorden van Simon Sinek, zodat je een helder kompas hebt.

Neem initiatieven, creëer ruimte en steun om jouw bedoeling volledig te vorm te geven op werk. Neutraliseer of doorbreek weerstand.

Maak je volgende stap in leiderschap. Zorg voor een hoger niveau impact. Neutraliseer de impact van weerstand.

Activeer je collega's, zorg dat zij pro-actief hun rol nemen. Overwin weerstand. Wees de leider die nodig is.

Compleet Transformatie Traject

Welke stap(pen) ben jij aan toe?

01

Ontdekken valkuilen

Duidelijkheid krijgen in valkuilen zoals machtlijnen. Realiseer hoe dit je tegenhoudt om tot volle potentie te komen.

02

Neutraliseer machtlijnen

Neutraliseren van deze machtlijnen, waardoor ruimte ontstaat stappen te zetten, en helderheid ontstaat op diepere drive.

03

Intention helder

Helderheid en ontdekken van de diepere persoonlijke bedoeling (Intention)

04

Stand up

Kom er voor uit wat je Intention is vorm op werk- en in je privéleven. Neem volledige verantwoordelijk, en begin die keuzes hier op af te stellen.

05

Support System

Creëer een support systeem. Zorg dat je steun & ruimte krijgt om deze intention vorm te geven. Zodat je niet uitgeblust raakt, en je niet in je eentje loopt te zwoegen.

06

Initiate

Initieer (persoonlijke) projecten op basis van deze intentie. Dit kan in de vorm van stappen die je onderneemt, nieuw werk, of nieuwe projecten vanuit je huidige rol. Dit zijn experimenten om te ontdekken hoe je intentie werkelijkheid wordt.

07

Operate Tactially

Op groter vlak (organisatorisch) je bedoeling vorm geven -dus het team of de organisatie mee laten bewegen met je initiële projecten

Een traject dat past

Elk niveau van verantwoordelijkheid heeft een passend niveau van coaching nodig. Want des te meer verantwoordelijkheid iemand heeft, des te groter de weerstand die die persoon beleeft. Tegelijkertijd zal die persoon ook mogelijk grotere positieve impact kunnen maken, en heeft coaching een grotere impact.

Voor Professionals

Professionals zijn de ruggengraat van de organisatie, maar jij wil er niet zo maar een van de velen zijn. Ontdek wat jij te brengen hebt en zet dat krachtig neer.

EUR 600 (ex btw) voor 3 sessies

EUR 900 (ex btw) voor 5 sessies

EUR 1200 (ex btw) voor 8 sessies

Voor Managers

Werken tussen de realiteit van een team en de wensen van directie is een grote uitdaging. Lukt het ook nog om je eigen weg daarin te vinden?

EUR 1500 (ex btw) voor 5 sessies

Voor Directie-niveau

Grote verantwoordelijkheid veel keuzes, weinig mogelijkheid om het tegen iemand aan te houden. Welke koers zet jij in? Wat laat je achter?

  • 5x 1-op-1sessie
  • Gratis sessie of keynote met je team of organisatie (voor als je doel is de organisatie mee te nemen)

EUR 2000 (ex btw voor 5 sessies)

Compleet Transformatie Traject 1-op-1

Ga voor een traject waarin je jezelf opnieuw uitvindt en je naar een niveau van impact en voldoening groeit.

  • Alle stappen van het Complete Transformatie Traject gedurende 6 maanden.
  • Inclusief uitgebreid video materiaal (300 minuten over 7 modules)

Laten we het erover hebben.

Plan een gratis kennismakingsgesprek op via Zoom om jouw vraagstuk te bespreken. Je kan hiernaast je gegevens invullen, waarna je direct toegang krijgt tot de agenda van Peter.

Je kan ook een e-mail sturen naar support@schoolofmavericks.com

Ontmoet Peter.

Oprichter van de School of Maverick, Peter is toegewijd om mensen te helpen bevrijden van oude patronen die hun potentie tegenhouden. Hierdoor komt er voor hen ruimte voor de zaken die er echt toedoen.

Peter begon met de School of Mavericks zo'n kleine 10 jaar geleden als plek voor professionals om geïnspireerd te raken, vol daadkracht in lijn met hun persoonlijke missie stappen te zetten en met voldoening impact te creëeren.

Hij baseert zijn aanpak op zijn studie sociologie, zijn ervaring bij een grote Nederlandse bank, waar hij onder andere bij Strategie & Innovatie werkte, en combineert dit met zijn ervaring in Martial Arts zoals Aikido en Wing Chun, Bergklimmen, Tango en Meditatie. Hij baseert zijn werk op zijn jarenlange observaties en analyses van de vraag wat iemand weerhoudt van zijn potentie en hem en zijn omgeving in de status quo vasthoudt.

Hij ontwikkelde een verfrissende en effectieve aanpak voor transformatie met krachtig simpele methodes ondersteund door trajecten waar hij volledige aandacht heeft voor deelnemers.

Je kan meer over zijn aanpak te weten komen op interviews van podcasts. Hij heeft gesproken voor en gewerkt met Raden van bestuur en directies van o.a. Eneco, NS, Greenchoice, Decathlon.

Verder hebben professionals van uiteenlopende organisaties trajecten bij de School of Mavericks gevolgd, denk hierbij aan financiële bedrijven (ABN Amro, ING, Rabobank, Volksbank, Aegon), communication (T-mobile, KPN), industrie (Tata), tech (Booking.com, Wetransfer, Oracle), infra en bouw (Pro-Rail, VolkerWessels, BAM), overheid en semi-overheid (Ministerie van Economische zaken, Gemeente Amsterdam, Rotterdam, Den Haag) en transport & vervoer (Lufthansa, KLM, NS), en vele anderen.

Mocht je interesse hebben om te kijken wat Peter voor jou kan betekenen, neem dan contact op!

Plan een kennismakingsgesprek in

Gewerkt met managers / professionals uit

Leer Peter beter kennen

Luister naar het interview op de 100% Inspiratie Podcast