Camiel van Vught bij Meet-the-Mavericks

Manager New Business bij PostNL/Mikropakket

 

Vertrouw op de Maverick in jezelf!

Camiel van VughtVertrouwen is wat mij betreft het toverwoord: vertrouwen hebben in jezelf, vertrouwen hebben in mensen om je heen en vertrouwen hebben in de loop van het leven.Vanuit vertrouwen ontstaat verbinding en vanuit verbinding ontstaat energie: energie die je aan kan wenden om het beste uit jezelf, je omgeving en het leven te halen. En energie heb je nodig, zeker wanneer je binnen een grote organisatie probeert zaken voor elkaar te krijgen.

Zelf heb ik meermaals mijn energie en enthousiasme op de proef gesteld zien worden, maar zonder uitzondering vond ik toch altijd weer verbinding met mezelf en met anderen om de hobbels een voor een te nemen; soms linksom, soms rechtsom, soms er overheen en dwars er doorheen wanneer de situatie daarom vroeg.

Gaandeweg heb ik hierdoor ervaren dat ook ik – als klein radartje binnen het grote geheel – verschil kan maken. En als dat besef eenmaal is doorgedrongen kun je als Maverick niet aan de kant blijven zitten: pak de handschoen op en neem verantwoordelijkheid om verder te bouwen aan hetgeen je voor ogen hebt.Ik zie er uit naar uit om mijn ervaringen in dit proces met jullie te delen.

Camiel is Manager New Business bij PostNL/Mikropakket. Hij weet een zeer ondernemende spirit te houden in een bedrijf wat met name gericht is op perfecte executie. en dus niet erg open staat voor initiatieven die bestaande processen kunnen verstoren. Hij vertelt over zijn tegenslagen en successen in zijn drang naar vernieuwing.