Meet-the-Mavericks Event

“Opstaan en het verschil maken als eenling”

Mavericks worden niet geboren als Maverick. Ze worden worden geboren als doodnormale mensen, zoals jij en ik. Het enige is dat ze op een gegeven moment een probleem zagen, een uitdaging, iets wat echt noodzakelijk was om aan te kaarten of op te lossen.

Ze keken om hen heen, en zagen dat niemand ingreep – “Ziet niemand anders dit probleem dan, ziet niemand dat dit een kans is om op in te springen?!” en “Moet ik het dan in mijn eentje doen?”

Ze namen het besluit: “Ook al lijkt het groter dan ik aankan, en doen andere mensen niets, ik ga doen wat moet gebeuren. Ik sta op voor waar ik in geloof.”

En vanaf dat moment begon een nieuw hoofdstuk in hun loopbaan. Misschien niet makkelijker, en tegenslagen kwamen misschien raakten hen meer persoonlijk. Maar dat deed er allemaal niet toe. Want het was zinvol en bracht voldoening.

Het begin van een Maverick in wording.

Laat je inspireren & ontdek jouw rol

Wij van School of Mavericks hopen dat meer mensen deze stap nemen. Ook jij. Dat je opstaat voor hetgeen waar je in gelooft, en dat je jouw organisatie langzaam maar zeker van binnenuit verandert.

Kom luisteren naar de verhalen van mensen die deze stap hebben gemaakt. Laat je inspireren, krijg weer lef om te gaan staan voor waar je in gelooft. Maak de Maverick in je wakker.

Ze vertellen hun persoonlijke verhaal, over de lessen die ze geleerd hebben, de obstakels, hun pieken en dalen. Open je oren pak je notitieblok en zorg dat je niet in dezelfde kuilen hoeft te vallen als zij deden.

Meet-the-Mavericks in het kort:

 • 17 September 2015, 14:00 – 18:00
 • B. – Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam
 • Voor ieder die zijn organisatie van binnenuit wil veranderen
 • Ervaren Mavericks delen hun persoonlijke verhalen, en gaan dialoog aan met de deelnemers over hun uitdagingen. En we gaan dieper in op het creëren van een beweging
 • Sprekers: worden nog bekend gemaakt
 • Wat kost het: Gratis – Alleen de kostprijs. EUR 40,50 Excl BTW met korting tot 25% als je iemand meeneemt
Ik schrijf me nu in!
het event is gratis, je betaalt voor materiaal/ruimte EUR 40,50 excl BTW
Korting tot 25% voor wanneer je mensen meeneemt (voor jou en je gasten)

Sprekers

Marjolein ten Hoonte

Marjolein ten Hoonte – Directeur Arbeidsmarkt en MVO Randstad

Zet zich in voor de goede arbeidsmarkt van morgen en aantrekkelijk werkgeverschap – Zij ziet de trends van demografie / technologie / globalisering / duurzaamheid, en is voorloper binnen haar organisatie en in Nederland om hier op in te spelen. Over veiligheid, ontwikkeling van organisatie en mens en inclusiviteit.

 

Lassi

Lassi Kurkijärvi – Oud Innovation Director Sanoma, nu Senior Partner bij Value First

Had een van de eerste bedrijven ter wereld in digitale media, opgekocht door Sanoma – werd één van de leidende innovators binnen Sanoma. Was de “shit umbrella” voor zijn team

 

 

 Dianne Geerds – Focusteam Uitvoeringsagenda Mobiliteit Gemeente Amsterdam

Voert actie van binnenuit om medewerkersbestand een afspiegeling te laten zijn van de inwoners, komt op voor de rechten van de mensen op de “Schrijnende Lijst”. En loopt hierbij tegen de OR op.

 

Programma –

Balans tussen de grens en impact

Meet the Mavericks is drie uur lang, persoonlijk contact met top sprekers, mensen die het echt zelf hebben gedaan, geen academische praat, en veel mogelijkheid tot interactie en aandacht voor jouw eigen verhaal.

Drie ervaren Mavericks vertellen over hun ervaringen, uitdagingen en overwinningen. Het vallen en opstaan. Tussen de drie verhalen door is ruimte om je eigen uitdagingen te delen en zullen er tips worden gedeeld. Met een groep gelijkgestemden werk je samen aan je uitdagingen.

We gaan in op de vraag hoe blijf je authentiek? Hoe zorg je dat je wel impact hebt, maar wel nog net binnen de tolerantie grens blijf?

 

Waarom zij het goed vonden en weer komen:

Jan den Boer, Rabobank:

Jan den BoerSchool of Mavericks: …..een ezel stoot zich in ’t gemeen……………..

Prima initiatief van Peter om de lessen die hij heeft geleerd en opgehaald bij andere Mavericks op deze wijze door te geven. Enorm goede en interactieve site met volop tips voor iedereen die worstelt met “waarom luisteren ze nu niet naar mij? “.

Dapper ook en krachtig om de eigen ervaringen daar open en eerlijk in te betrekken en vooral te kijken hoe anderen daarvan kunnen profiteren. Aanbod met “diensten” wordt steeds beter waardoor een pallet beschikbaar komt met concrete hulpmiddelen om jouw eigen organisatie verder te brengen.

Bedankt, Peter, dat je ons als “geestverwanten” bijeen wilt brengen en met jouw tomeloze inzet wilt faciliteren.

Peter brengt de Maverick in jou en je medewerkers weer op het podium. Je durft de status quo weer uit te dagen zonder daarbij het contact te verliezen. Een uniek initiatief en een dienstenpakket dat van voor tot achter een “unique selling point”  vertegenwoordigt.

 

Wouter Truffino, Grontmij:

wouter truffino

 • Omdat Meet-the-Mavericks mijn meest waardevolle event was van 2014
 • Omdat Meet-the-Mavericks mij met gelijkgestemden in aanraking bracht
 • Omdat Meet-the-Mavericks mij energie heeft gegeven
 • Omdat Meet-the-Mavericks mij inzicht heeft gegeven dat ‘het’ mogelijk is
 • Omdat Meet-the-Mavericks mij tips heeft opgeleverd die ik direct kan inzetten
 • Omdat Meet-the-Mavericks van mij een efficiënter persoon hebben gemaakt
 • Omdat Meet-the-Mavericks mij een aantal hele goede contacten heeft opgebracht
 • Omdat Meet-the-Mavericks mij heeft in laten zien dat andere branches met precies hetzelfde

 

Anne-Mariecke Haijtink, Rabobank:

Anne-Mariecke Haijtink‘Als je het gevoel hebt steeds weer een punt te moeten maken, je onbegrepen voelt of denkt dat jij de enige bent die het weer anders ziet, dan is het misschien leuk om eens langs te komen bij de school of mavericks. Een groep mensen samen, die heel laagdrempelig met elkaar spreken over dit ‘anders’ denken in organisaties. Het voelt als een warm bad, je begrepen voelen om met anderen te sparren over je dilemma’s, obstakels en ook successen.’

 

 

Kijk voor meer testimonials hier.

Praktische info Meet the Mavericks

Locatie: B. – Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam www.b-amsterdam.nl

Wanneer: 17 september 2015 14:00-18:00.

Wat: Ervaren Mavericks uit het bedrijfsleven/publieke sector en delen hun verhalen en gaan met jullie aan de slag om jullie uitdagingen te overwinnen.

Prijs

Een ticket naar een event met een topspreker kost snel zo’n EUR 300,- per persoon, en meestal is er dan niet eens de mogelijkheid voor interactie. Voor een persoonlijke Q&A van een topcoach betaal je al snel EUR EUR 500,- tot 1.000,- per uur. Bij Meet the Mavericks krijg je beide! Daarnaast kom je in contact met een groep zeer gemotiveerde Mavericks binnen andere organisaties.

Meet the Mavericks is vier uur lang, persoonlijk contact met top sprekers, mensen die het echt zelf hebben gedaan, geen academische praat, en veel mogelijkheid tot interactie en aandacht voor jouw eigen verhaal. En de echte waarde zit in dat je een groep gelijkgestemden hebt gevonden.

Gratis – alleen de kosten van ruimte & materiaal:

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Mavericks en de School of Mavericks bieden we dit programma aan tegen kostprijs: EUR 40,50 met korting tot 25% als je gasten meeneemt.

Ik schrijf me nu in!
het event is gratis, je betaalt voor materiaal/ruimte EUR 40,50 excl BTW
Korting tot 25% voor wanneer je mensen meeneemt (voor jou en je gasten)

Korting -samen komen, samen korting

‘The more the merrier” – we geven korting als je meer mensen meeneemt. Zowel aan jou als aan degene die je meeneemt.

 • als je met 1 persoon komt krijgen jullie allebei 20%,
 • als je met 2 personen komt dan krijgen jullie alledrie 25% korting.

Hoe krijg je de korting? Iedereen kan zich los inschrijven. Degene die zich het laatst aanmeld moet bij de aanmelding vermelden met wie hij komt. Op die manier kan je eerst jezelf aanmelden en dan pas later kijken of er nog mensen mee willen.

Hetzelfde geldt wanneer er twee mensen met je mee komen. Zij moeten dan jouw naam vermelden bij het aanmelden.

Je kan dus jezelf gewoon aanmelden en hoeft niet te wachten tot je anderen hebt gevonden. De korting komt vanzelf wanneer zij zich aanmelden.

Sprekers van afgelopen keren

1 mei 2015
 
 
 
24 januari 2015
 
 
26 september 2014
 
 
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]