Gemotiveerd Team

Online Workshop

Krijg je team optimaal aan het werk, proactief en gemotiveerd

Leer fundamentele principes van motivatie en weerstand

Bespreek hoe je ze toepast op jouw casus

Krijg en deel inzichten met andere managers

Interactieve online workshop van 2 uur

Kleine groep

Praktische informatie

Online via Zoom

Kies onder uit de mogelijke data:

Groepsgrootte - max 4 per keer

Investering - EUR 16,50 excl BTW (19,97 incl)

6 Juli: [4 plaatsen]

Inschrijven
6 Juli

Voor iedereen die met een team werkt

In de lijn, formeel of informeel leidinggevend, project team of functioneel aansturend, HR

Wat krijg je?

  •  Breng jouw casus in, ontdek aan welke 'knoppen' je in jouw situatie moet draaien voor een optimaal gemotiveerd en proactief team.

  • Krijg input van andere managers in een veilige setting. Meerdere perspectieven geven dieper inzicht

  •  Leer de meest gemaakte managementfouten, waardoor onnodig veel weerstand ontstaat, en op welke twee zaken je juist wel moet focussen voor een bruisend team.

  • Ontdek hoe introjected control je team in weerstand zet en hun veerkracht verlaagd.

  • Wordt bewust van jouw rol in het team. Je ontdekt dat je onbewust veel meer invloed hebt. Leer dit bewust en positief gebruiken - zonder hard in de controle te schieten.

Wat anderen zeggen:

Danitsja Huisman, Project Manager @ T-Mobile

Ik was erg onder de indruk van de manier waarop Peter in een zeer diverse groep mensen een lezing kan geven die iedereen aan het denken én doen zet.

Door zijn heldere uitleg, het delen van zijn persoonlijke verhalen en ervaring weet hij mensen enthousiast te maken om bij jezelf opzoek te gaan naar dat wat je graag zou willen, erin te geloven, het te durven en dan ook echt te doen.

“Durf het ongemak te dragen” is een quote die ik niet gauw zal vergeten.

Dank je wel Peter voor deze intense en leerzame ochtend!

Saskia van der Wolf, Kwaliteitsmanager en projectmanager @ St. Kinderopvang Haarlemmermeer

Spot-on!’ Als mij gevraagd werd om 1 woord over Peter te schrijven dan zou dat het zijn.

Peter biedt enerzijds de praktische kennis en tools om verandering door te zetten.

Dit maakt zijn training ‘aards en nuchter’. Anderzijds maakt zijn zeer persoonlijke en bijna spirituele benadering dat je de sleutel ook echt kan vinden.

Een hele fijne en unieke mix. Kennis is namelijk 1 ding, kennis toepassen heeft te maken met persoonlijke geschiedenis. En die is niet altijd leuk maar wel noodzakelijk om in de ogen te kijken. No pain, no gain!


Twan de Wit, Program Manager @ Rabobank

 “Peter via een heel natuurlijk proces tot de kern te komen. Wat mij voorheen blij maakte, irriteerde of bij anderen deed verwonderen, kan ik nu concreet benoemen en beetpakken.

Ik heb nu de tools om zelf de toon te zetten, heb mijn intentie scherp en weet deze goed te positioneren.

Daarmee weet ik ook mijn omgeving makkelijker mee te nemen. Door het al tijdens de opleiding toe te passen, heb ik ervaren hoe het is om een De Maverick te zijn.

Mijn sterke punten, die ik al bezat, komen nu tot volle wasdom. Dank je wel voor je geweldige inzichten!


Jeroen de Haas, oud CEO @ Eneco

"Wat Peter Clausman doet is op onnavolgbare wijze ons helpen in de zoektocht naar Mavericks, in onszelf en in anderen.

Hij kent grote organisatie “from inside” en kent de uitdagingen.

Hij volgt technologische, maatschappelijke, sociale en marktontwikkelingen.

Maar hij is vooral zelf een Maverick en is als geen ander in staat om de Maverick naar boven te halen in ons als leiders van ondernemingen.”


Over School of Mavericks

De School of Mavericks is opgericht met het idee dat ieder van ons de keuze heeft om bedoeling te geven aan zijn leven, en vanuit daar een waardevolle bijdrage levert aan zijn omgeving, organisatie, en de maatschappij.

Om dat te kunnen doen zullen we uitgedaagd worden door obstakels die ons spiegelen dat we ons te ontwikkelen hebben, en dichter bij onze werkelijke drive te leven.

De aanpak van de School of Mavericks is zowel gebaseerd op fundamenteel werk gecombineerd met veel persoonlijke aandacht. De programma’s zijn over het algemeen diepgaand en tegelijk zeer praktisch.

De programma' zijn gericht om professionals te helpen met de transformatie om meer toonaangevend te worden vanuit hun diepere drive.

Wanneer we deze diepere drive leven dan schitteren onze ogen -dan zijn we briljant. Dan hebben we de Maverick in ons naar boven gehaald.

School of Mavericks is opgericht door Peter Clausman, en verzorgt open programma’s, incompany programma’s voor teams en management teams, Masterclasses, lezingen en 1-op-1 coaching.

Het is een boutique opleider met een klein team voor persoonlijk leiderschap voor mensen niet een uitgekauwd verhaal willen, maar verfrissend dat hen diep raakt en in beweging zet naar een nieuw niveau van kunnen en zijn.

Over de trainer

Twinkelende ogen - dat is waar het Peter om gaat. En die twinkelende ogen krijg je als je bezig bent met zaken waar je in geloofd - en je doet waarvoor je hier echt bent. Alleen hoe krijg je daar anderen ook in mee, en blijf je niet roepende in een woestijn?

Dit is de motivatie waarom Peter Clausman de School of Mavericks oprichtte in 2014.

Zijn inspiratie put hij uit zijn studie aan University College en later Sociologie in Amsterdam, zijn ervaring bij Rabobank Strategie & Innovatie, zijn Aikido-training, bergbeklimmen en tangodansen en zijn kennis van psychologie, identiteit, mythologie, transformatie en mindset.

Hieruit ontwikkelt hij zeer inspirerende en verfrissende lezingen, masterclasses en programma’s waar hij die iedereen aan het denken én doen zet.

Door zijn heldere uitleg, het delen van zijn persoonlijke verhalen en ervaring weet hij mensen enthousiast te maken om bij jezelf opzoek te gaan naar dat wat je graag zou willen, erin te geloven, het te durven en dan ook echt te doen.

“Durf het ongemak te dragen” is een van zijn gevleugelde uitspraken waar hij al honderden deelnemers mee geholpen heeft op hulp weg een nog prachtigere versie van henzelf te worden.

Zijn hele praktische inzichten geven veel houvast en zijn gebaseerd in wetenschap.

Peter Clausman Oprichter en Trainer School of Mavericks 

Vraag hier een belafspraak aan