Wat haal je eruit?

Samen met je team krijg je:

  • Boost aan inspiratie, energie en inzicht, omdat je in een werkvorm ervaart hoe je samen effectief grenzen verlegd
  • Meer helderheid op dynamiek in het team, en welk leiderschap er van een ieder gevraagd wordt
  • Grip op en overwinnen weerstand bij verandering: hoe zit het in elkaar en hoe overwin je dit samen?
  • Handvatten om zelf aan de slag te gaan en snel eerste resultaat te boeken
  • Mogelijkheid om gericht aan jullie eigen casus te werken

Voor wie

Teams met een grote veranderopgave en daar krachtig richting in willen geven. Teams die inzien dat er meer potentie en kansen zijn en dit willen benutten, of juist vastzitten en meer mogelijkheden nodig hebben.

Het is een kennismaking met de aanpak van School of Mavericks en kan wellicht leiden tot een langer team traject.

Heb je interesse in een Team Veranderkracht sessie?

Mocht je interesse hebben en meer willen weten, dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail of vul onderstaand formulier in.

Ik ga akkoord met het cookiebeleid en de privacyverklaring van School of Mavericks

Ontmoet Peter

Peter werkt sinds 2014 met leiders en professionals die de status quo willen verleggen en hun impact willen vergroten. De eerste jaren na 2014 werkte hij met name op het vlak van persoonlijk leiderschap. In dit werk zag hij in dat persoonlijk leiderschap alleen niet voldoende is om het beste in een team of organisatie naar boven te halen. Teamontwikkeling en teamdynamiek zijn cruciale sleutels om de potentie van een team los te krijgen en daadwerkelijke de status quo te ontstijgen.

Sinds dit inzicht begeleidt Peter niet alleen individuele professionals maar ook teams, om hen te helpen bewust het proces van teamontwikkeling aan te gaan, en daardoor veel effectiever en doelgerichter te werken. Het is prachtig om teams op te zien bloeien waar effectieve samenwerking leidt tot 1+1 < 2.

Op jonge leeftijd begon hij als trainer en coach van hockeyteams, later zette zijn ervaring met teams door met klimmen in de bergen ( waar hij een aantal touwleiderscursussen volgde). Hij heeft na zijn studie sociologie jaren bij Rabobank gewerkt, onder andere in het Strategie en Innovatie team. Hier werd hij doordrongen van de kracht van teams, professionals met twinkelende ogen, en cultuur als cruciale ingrediënten om vooruitgang te boeken binnen organisaties.

Sindsdien heeft hij zich met School of Mavericks toegelegd op professionals en teams die het verschil maken. Hij heeft mogen werken met directies van o.a. Eneco, NS, Greenchoice, vele teams van gemeentes (waaronder Rotterdam en Eindhoven). Hij werkt veel met teams in complexe technische of bureacratische omgevingen, waar meestal een geschiedenis is.

Peter is op zijn best in interactie - hij duidt waar team of persoonlijke processen in de knel komen en helpt deze met aandacht stap voor stap te ontknopen zodat potentie vrij komt.voor stap jezelf opnieuw uit te vinden zodat je authentiek krachtig impact hebt.

Plan een kennismakingsgesprek