fbpx

Waarom een korte online training niet werkt

Ik geloof niet in korte online trainingen. Daar word je bedolven onder de informatie en daar heb je niet veel aan.
Hoe zorg je dat informatie kennis wordt en dat je inzichten echt begrijpt? Hoe zorg je ervoor dat je die inzichten ook echt gaat toepassen, net zo lang totdat je leven daadwerkelijk veranderd is?
Dat is transformatie en daar ga ik voor!
Dus ik bied een programma met twee dagen intensieve training. De juiste aandacht, input, setting, ruimte en mensen. Dan begeleid ik je om het daadwerkelijk te implementeren.
Neem anderhalve maand – negentig dagen – om je dagelijks werk echt te veranderen, de lessen echt toe te passen en te integreren in je leven.
De resultaten zijn ernaar:
  •  Rowan zorgde dat mensen weer naar zijn adviezen gingen luisteren in plaats van dat ze hem negeerden, zoals daarvoor.
  •  Albert had eerst lastige gesprekken met zijn baas. Nu loopt hij lachend de kamer van de directeur uit met 700.000 euro voor een project en alle steun die hij maar wenst.
  • Sandrijn had een geweldige carrière – voor de buitenwereld. Ze ontdekte dat ze nooit heeft gedaan wat zij echt belangrijk vindt. Na twee burn-outs leert ze eindelijk echt de keuzes te maken die zij belangrijk vindt en die haar energie geven.
Dat is transformatie, daar ga ik voor!
Wil jij dat ook? Ontdek hoe jij meer tot je recht kunt komen in jouw situatie.
Neem nu contact met ons op en plan een belafspraak.
By | 2018-08-19T11:42:12+00:00 August 16th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Avatar for Peter Clausman
Peter Clausman helpt mensen binnen organisaties, die zien dat het beter kan, om hun visie en ideeën te realiseren. Peter gelooft dat deze mensen cruciaal zijn voor de toekomst van de organisatie. Meer tips over hoe jij het verschil kan maken? Leer hoe je ruimte en steun krijgt voor wat jij echt wil in je organisatie

Leave A Comment