Om je verder te helpen als Maverick binnen je organisatie, bied ik de volgende mogelijkheden:

Maverick Ontdekkings-Blog

De School of Mavericks is een plek waar je als ervaren Maverick of als beginnende Maverick even kan bij tanken, inspiratie kan opdoen en aandacht kan schenken aan het ontwikkelen van de Maverick in je. Op het Maverick Ontdekkings-Blog staan ontdekkingen die ik graag met jullie deel. Het zijn o.a. verhalen van andere Mavericks en de beste tips en tricks. Lees het voor inspiratie, of als je een keer vastloopt , als je meer impact wil hebben als Maverick of gewoon om even uit de dagelijkse bezigheden te stappen.

Mis niets van het Mavericks Ontdekkings-Blog

“Meet the Mavericks”-Event

Waarom het wiel zelf opnieuw uitvinden? Leer van anderen. Hier maak je kennis met inspirerende Mavericks binnen organisaties in Nederland. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal. Over de passie om te veranderen. De weg die ze ingeslagen zijn. Hoe ze het hebben aangepakt. Wat ze tegenkwamen en overwonnen hebben en wat hun grootste lessen waren. Leer van hen hoe je binnen een organisatie opereert als Maverick. Je ziet hier voorbeelden dat het kan! Je krijgt tips hoe het moet en waarde valkuilen zitten. Geef de Maverick in jou een boost!

Naar Meet-the-Mavericks

Workshop “Disruptive Mindset”

In deze workshop laten we zien hoe krachtig het is als je een mindset aanneemt van onbegrensde mogelijkheden (Ookwel de 10x mindset of disruptive mindset). Eerst zorgen we dat je in deze mindset komt, en daarna gaan we die mindset toepassen op de uitdagingen in jouw werk. We helpen je op een goede manier onmogelijk hoge doelen te stellen, en met onverwachte en innovatieve oplossingen te komen. 

Naar Workshop Disruptive Mindset

Intrapreneurshipdag bij jouw organisatie

Ervaar en leer in 1 dag hoe het is om als een startup  de beste ideeën binnen je bedrijf tot uitvoering te brengen. In samenwerking met Inbys. Gecoacht worden door succesvolle startups en direct aan de slag met je ideeën. Werk met de methodes die startups succesvol maken! Bewijs snel dat jouw idee de moeite waard is om in te investeren.

Naar Intrapreneurshipdag

Persoonlijke Maverick Support

Exclusieve support/coaching gericht op uitdagingen die je tegenkomt als Maverick. Voor iedereen die op werk voor een grote ‘Maverick’ uitdaging staat, of zich verder wil ontwikkelen als maverick en graag persoonlijke steun kan gebruiken om het succesvol te maken.

Naar Persoonlijke Maverick Support

Peter Clausman als Spreker

Je kan Peter Clausman als spreker boeken. Dit kan over meerdere onderwerpen, meestal gecentreerd om innovtie en transitie in organisaties, innovatief leiderschap, de waarom vraag.

Meer informatie over Peter als spreker