Precies op dit moment wordt er een meisje in Nepal verkocht, van 11, 9 of misschien wel 6 jaar oud. Het is illegaal, maar het gebeurt.

 

Haar ouders verkopen haar omdat ze niet anders kunnen. Ze hebben geen geld meer om te leven. En in Nepal zijn meisjes van weinig waarde. Als ze verkocht zijn worden ze opgesloten, leven in armoede en ondergaan geweld en seksueel misbruik. Duizenden meisjes van 12 jaar of jonger ontberen alles wat wij voor een kind vanzelfsprekend vinden. Laat staan dat ze onderwijs krijgen.

 

Dit hoeft niet te gebeuren. Jij kunt er nu iets aan doen.

 

Open Circles Foundation heeft een crowdfunding campagne, ‘Save-a-Girl’. Voor € 250 kun je met deze campagne meisjes redden. 100% van het geld gaat naar de meisjes – dat heeft Open Circles mij persoonlijk gegarandeerd. De Foundation heeft interessante giften voor donateurs in ruil voor jouw gift.

 

Open Circles is de organisatie waarvan ik heb leren ondernemen. School of Mavericks heeft veel aan hen te danken. Dus als zij voor zo’n prachtige doel geld inzamelen, wil ik graag helpen. Mijn persoonlijke en zakelijke missie in dit leven is om mensen te bevrijden van de neiging vast te houden aan het tijdelijke, zodat ze ruimte krijgen voor hun kloppende essentie, en hun potentie te realiseren. Deze meisjes worden vastgehouden en met deze actie krijgen ze de opleiding en de mogelijkheid om hun eigen essentie te vinden.

Nog een reden voor mij om te geven is dat ikzelf een dochter van vier maanden heb, en ik me niet kan voorstellen hoe vreselijk zo’n zou zijn.

 

Ik heb persoonlijk € 1.000 gedoneerd en red daarmee 4 meisjes die een beter leven krijgen. Ze worden uit het systeem van onderdrukking gehaald, krijgen onderwijs, en daarmee weer een toekomst.

 

Maar ik wil veel meer geven. En net als wat ik laat zien in de Masterclass Disruptive Mindset is 10x meer mogelijk, alleen niet op dezelfde manier, en samenwerking is noodzakelijk.

 

En dat wil ik aan jou vragen. Ik wil jou als doelgroep van de School of Mavericks aanspreken op jouw compassie. Samen kunnen we zo veel meer impact hebben.

 

Ik wil samen met jou en andere relaties van School of Marvericks nog eens € 10.000 doneren, om nog eens 40 meisjes te redden. Je kunt natuurlijk rechtstreeks aan de campagne doneren.

 

Maar ik wil het nog makkelijker maken voor jou.

 

Hoe? Ik geef € 10.000 aan diensten weg. Je betaalt niet aan mij, maar je doet een donatie aan de Save-A-Girl-campagne. Omdat ik het echt belangrijk vind om deze meisjes te bevrijden.

 

 

Maar… het zou niet professioneel zijn, en het is ook niet mijn bedoeling dat je alleen uit medelijden een dienst af neemt. Je mag alleen een dienst afnemen als je ook echt overtuigd bent dat ik je het beste aanbod kan geven.

 

En daarom biedt ik ook het beste aan wat ik heb, kijk maar wat anderen er van zeggen:

 

Dianne Geerds

Innovatief Adviseur Medezeggenschap en Werkgeverschap at Gemeente Amsterdam

Dianne Geerds“Ik deed de masterclass uit pure nieuwsgierigheid. Maar het opende mijn ogen en dat had ik niet verwacht. Ik ontdekte dat als je iets ziet wat je wilt verbeteren, die mogelijkheid er echt is en je dat zelf kunt organiseren. Dat doe ik nu volop en ineens voel ik me ‘in the lead’ in mijn baan, maar ook in mijn persoonlijke leven. Als ik nu iets ontdek wat beter kan voel ik meteen die kriebel: ‘zal ik?’ Want ik weet nu dat het kan, ook als het onmogelijk lijkt. Ik werk nu vol energie aan doelen als: de medezeggenschap verbeteren in de gemeente Amsterdam, de dialoog over homorelaties starten in de kerk waar ik naartoe ga en ga zo maar door. Het geeft me energie om nu naar de wereld te kijken met een blik van: wat kan ik nog meer toevoegen en verbeteren? Het machteloze gevoel dat ik het verschil tóch niet kan maken is weg. En dat dankzij de cursus disruptive mindset. Aanrader dus!!”

 

Valentijn de Jong

Partner Acato, voorheen Global head of Innovation De Lage Landen

valentijn de jong“… Ik heb hem later diverse keren meegemaakt bij zijn key-notes of masterclasses. Peter is dan enthousiast en in zijn element. Je voelt dat zijn passie de zaal vult met energie. Zijn verhaal is goed onderbouwd, zijn voorbeelden uit het leven gegrepen en zijn Mission-theorie snijdt hout omdat het is gecreëerd op basis van hetgeen hijzelf – en door de vele professionals die hij om zich heen heeft weten te verzamelen – echt beleefd is.”

 

Lees hier verder wat anderen denken

 

Mijn masterclasses en keynotes impact. Bij de congressen van Alex van Groningen ben ik consistent één van de best gewaardeerde spreker – drie congressen op rij. De masterclasses vinden gretig aftrek: de gratis open versie is meestal maanden van te voren vol – die van 5 april is al een meer dan een maand uitverkocht.

 

 

Dus heb je binnenkort een teamsessie, moeten mensen in beweging komen en groter denken, heb je een event en zoek je nog een spreker, dan is nu het moment om je geld dubbel van waarde te laten zijn. Voor jou en voor de meisjes.

 

 

Omdat ik het echt makkelijk voor je wil maken, laat ik je niet mijn normale tarief betalen. Ik heb speciale aanbieding voor je. Wat ik weggeef:

 

 

  • 2x Masterclass Disruptive Mindset of een vervolg-masterclass van normaal € 3000 voor nu € 2000 exclusief btw.

 

  • 4x Keynotepresentatie waarin ik mensen groter laat denken. Van normaal € 2400 voor nu € 1500 exclusief btw.

 

(De BTW draag ik af aan de belasting, de rest doneer ik aan save-a-girl)

Deze aanbieding loopt 30 dagen tot 19 april, en tot een maximum van € 10.000,-.

 

Er is haast bij, want op dit moment is al 1 masterclass geclaimed door Eneco en 1 keynote door Alex van Groningen.

 

Je bent uiteraard vrij om meer te doneren. Mijn enige eis is dat je heel snel betaalt, want de campagne loopt maar tot 19 april. Wanneer de masterclass of keynote plaatsvindt maakt niet uit. (en laat het me weten als jezelf bijdraagt!)

Wil je meedoen op één of andere manier, mail me dan. Onderling komen we wel uit de details.

 

Deel!

Maar het belangrijkste: deel dit blog met mensen die je kent, met mensen van wie je vermoed dat ze binnenkort een spreker nodig hebben, of een goede invulling nodig hebben voor een teamsessie.

Je kan de onderstaande knoppen daarvoor gebruiken!

En mijn dank is heel groot!

 

 

 

By | 2018-01-06T21:50:06+00:00 March 23rd, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Avatar for Peter Clausman
Peter Clausman helpt mensen binnen organisaties, die zien dat het beter kan, om hun visie en ideeën te realiseren. Peter gelooft dat deze mensen cruciaal zijn voor de toekomst van de organisatie. Meer tips over hoe jij het verschil kan maken? Leer hoe je ruimte en steun krijgt voor wat jij echt wil in je organisatie

Leave A Comment